Thursday, March 20, 2014

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – Οι Χριστιανοί του Ισραήλ διαμαρτύρονται έξω από την Πρεσβεία της Ε.Ε.

Επικοινωνία: Shadi Khalloul, 0547531785
                        Εκπρόσωπος του Χριστιανικού Λόμπι του Ισραήλ
Στις 17 Μαρτίου, ένας συνασπισμός που αντιπροσώπευε ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών Χριστιανικών δογμάτων του Ισραήλ, έστειλε επιστολή στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας στο Ισραήλ, τον κο Lars Faaborg-Andersen εκφράζοντας την απογοήτευσή τους με την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπροστά στην εθνική εκκαθάριση των ιθαγενών πληθυσμών του Αραβικού κόσμου, των μη-Αράβων Χριστιανών και των Μουσουλμανικών μειονοτήτων.
Στην επιστολή, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να διαμαρτυρηθούν έξω από την Πρεσβεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κράτος του Ισραήλ την Κυριακή 23 Μαρτίου δείχνοντας την αλληλεγγύη τους με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διώξεις, διακρίσεις και εθνικές εκκαθαρίσεις σε όλο τον Αραβικό κόσμο.
ΠΟΤΕ: Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, 11:00πμ-12:30μμ
ΠΟΥ:            Πρεσβεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κράτος του Ισραήλ
            5-7 Shoham Street, Ramat Gan 52521
ΠΟΙΟΙ:            Χριστιανοί του Ισραήλ εναντίον της Γενοκτονίας
Απόσπασμα από την επιστολή προς την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ισραήλ:
«Εμείς τα μέλη του Χριστιανικού Λόμπι στο Ισραήλ, αποτελούμενο από πολλές Χριστιανικές οργανώσεις που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά Χριστιανικά δόγματα μέσα στις Ισραηλινές πόλεις και τα χωριά, κρίναμε σκόπιμο να απευθυνθούμε σε σας και να φωνάξουμε έντονα για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολιτικών δικαιωμάτων των Χριστιανών αδελφών μας στη Μέση Ανατολή».  
(Όλη η επιστολή εδώ: www.aina.org )
Εμείς, οι Δαίμονες του Συλλογικού Ελληνισμού παροτρύνουμε τις Οργανώσεις της Ελληνικής Διασποράς να έρθουν σε επαφή με το Χριστιανικό Λόμπι του Ισραήλ και όλους τους Ιθαγενείς Ρωμιούς της Μέσης Ανατολής που απορρίπτουν τον Αραβισμό. Το ιδεολογικό πεδίο αλλάζει στην Ανατολή. Καθώς η Ελλάδα οικοδομεί στενότερους δεσμούς με το Κράτος του Ισραήλ, με τον ίδιο τρόπο πρέπει να οικοδομήσουμε στενότερους δεσμούς με τους Ιθαγενείς Ρωμιούς της περιοχής που αγκαλιάζουν την μη-Αραβική κληρονομιά τους.  

Συνασπισμός Οργανώσεων:
Georgios NGO - Sofia NGO - Aramaic Christian NGO in Israel - Israeli Christians Recruitment Forum - Sons of Savior NGO

Φόρουμ των Χριστιανών του Ισραήλ

Επιμέλεια μετάφρασης: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ